you + me ARTWORK | custom made

Wil je over die hoge drempel heen die Kunst heet? Wil je iets bijzonders verbeeld zien, maar weet je niet waar je het moet zoeken? Kunst is voor ons en van ons allemaal! Het is een communicatiemiddel, een vorm die uitdrukking geeft aan datgene wat maar moeilijk in woorden te vangen is. Het mag een protest zijn, een innerlijke onrust, een liefdevol gevoel, vraagtekens, nieuwsgierigheid… En ik ben ervan overtuigd dat JIJ en IK samen een mooi beeld kunnen maken. JIJ bent de inspiratie, levert het moment aan, de locatie en ik interpreteer, verbeeld en vorm. En vice versa hoop ik! IK wil samen met JOU een kunstwerk maken dat ons gedeelde moment weergeeft en dus iets zegt over zowel JOU als MIJ.

Laten we de samenwerking aangaan en daardoor het mogelijk maken iets te creëren waar we beide onze handtekening onder kunnen zetten! Ik probeer een persoonlijke vertaling te maken van wat jij met mij durft te delen. Is er een plek waar je kan mijmeren, of waar je helemaal in je element bent? Is er een moment die je voor altijd bij je wilt houden, als een herinnering, een schat om te koesteren? Heb je een kale muur die vraagt om een mooi beeld, maar wat dan? Ga je trouwen? Heb je een bedrijf of ben je zelfstandig en kan je kantoorruimte wel wat kleur gebruiken? Visuele representatie van je visie en identiteit is twee vliegen in één klap! Kindje geboren en behang is je iets te gewoon…? OF je wilt samen met je vrienden of familie iemand een bijzonder kado geven?

Voor mij is dit een uitdaging en een kans om jou te ontmoeten. Als jij er ook het avontuur van inziet, dan hoop ik dat je contact met me opneemt. Ik durf te geloven dat we aan de wieg staan van iets bijzonders. Voor inspiratie, check mijn PORTFOLIO | you+me

INDUSTRIE . PURMEREND . THE FARMHOUSE

Dry and Muddy

 

2014