the path through the wilderness goes straight to heaven

CLICK HERE --> the path through the wilderness....

Gespannen lig ik op een matje met mijn ogen open te wachten op de werking van de ayahuasca- plant. Boven mijn hoofd kruizen zich de balken van de tempel en als ik mijn blik een klein beetje verlaag kijk ik recht door een groot raam naar buiten waar lange takken me het verdere zicht ontnemen. Het maakt niet uit. Het zal niet lang duren voordat de externe omgeving aan mij niet meer besteed is, voordat het plantje wat ik als thee gedronken heb mij mee zal nemen op een avontuurlijke reis naar binnen toe. Mijn blik vervaagt en in mijn buik begint het wat te rommelen. Een soort van kou en trilling glijdt door mijn hele lichaam en het dekentje wat ik over me heen heb liggen is daar niet tegen opgewassen. Het duurt een poosje, waarin ik me allerlei gedachten in mijn hoofd haal, waarvan het me steeds onduidelijker wordt welke mijn eigen chaotische sprongen zijn en welke worden aangewakkerd door het goedje dat inzicht moet geven. Read more