Dominika+Me-'Labyrinth-of-Life'---50-x-55-cm

labyrinth of life

Dominika + me – 2014

‘Het is een zooootje!’, roept ze, terwijl ik mijn tassen diverse trappen opsleep en ondertussen denk dat het wel zal meevallen. Dat doet het namelijk altijd. Deze vrouw heeft zo’n eigen stijl, zo’n gevoel voor bijzonder en sfeervol, waardoor haar kamertje me steeds weer verrast. Ik ben het langzaam als een tijdelijke en steeds veranderende installatie gaan zien, die kamers van haar, die ze om de zoveel tijd voorziet van een nieuw uiterlijk. Het is een kunst die ze mij toont door de manier waarop ze al haar favoriete spulletjes ophangt, neerlegt, vastknoopt, uitstalt en dat allemaal op een paar vierkante meter. Alsof er überhaupt zoveel mogelijkheden zijn, maar haar creatieve geest komt steeds weer tot een oplossing en laat mij zien hoe enorm veelzijdig en creatief ze is.

Read more